Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal din sectorul Râşcani au organizat de 8 martie un concert pentru fete

|versiune pentru tipar||
PL / 9 martie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din sectorul Rîşcani a felicitat fetele liberale într-un mod deosebit. Pe lîngă tradiţionalele flori şi felicitări, fetele au avut parte şi de un concert dedicat zilei de 8 martie, ce a avut loc în sala de festivităţi a Preturii sectorului Rîşcani.

În dorinţa de a face sărbătoarea să dureze mai mult, băieţii au anticipat un pic lucrurile, sărbătorind 8 martie pe… 7 martie. Deşi, tinerii liberali, iniţial au hotărât ca în sala să cuprindă în special spectatori din rîndul domnişoarelor, acestea însă nu şi-au dezamăgit iubiţii şi i-au invitat şi pe ei.

Timp de o oră şi jumătate, cît a durat concertul, fetele au putut participa la diverse concursuri, care de care mai amuzante. Totuşi, nu s-a pus accentul pe faptul care participantă va învinge la aceste concursuri, ci pe abilităţile de care dispun fiecare din ele şi cu care se mîndresc în mod special.

De asemenea, s-au bucurat şi de audierea unor piese dedicate anume lor. Fetele au avut ocazie să vadă de ce sunt în stare colegii din Tineretul Liberal de dragul lor, pentru că sărbătoarea de 8 martie nu ar putea trece fără ca aceştia să-şi demonstreze întreaga lor dragoste şi admiraţie ce o simt faţă de mame, surori, prietene etc. Au arătat prin ce sunt ei mai buni decît “concurenţii” lor.

Aşa că fetele au avut parte de declaraţii de dragoste spuse în mod mai puţin obişnuit şi dansuri, “leagănul iubirii”. Băieţii s-au încredinţat totalmente domnişoarelor, îndeplinindu-le orice capriciu al acestora.

Tineretul Liberal al sectorului Rîşcani le doreşte tuturor doamnelor şi domnişoarelor ca în ziua spendidă de 8 martie, soarele să le ofere căldură sufletească, vîntul să le aducă pe aripi fericire, iar de va fi să ploaie, atunci doar cu stropi mari de iubire!

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

În cadrul Academiei Liberale a avut loc modulul III a Şcolii Tînărului Formator De Ziua Memoriei: Tinerii liberali din sectorul Botanica al mun. Chişinău poartă cinste combatanţilor de pe Nistru