Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

De Ziua Memoriei: Tinerii liberali din sectorul Botanica al mun. Chişinău poartă cinste combatanţilor de pe Nistru

|versiune pentru tipar||
PL / 11 martie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din sectorul Botanica al mun. Chişinău, a organizat de Ziua Memoriei o întâlnire cu combatanţi ai războiului de pe Nistru. Cu amintiri şi informaţii despre evenimentele din martie 1992, au venit invitaţii — generalul de brigadă Vasile Grosu şi locotenentul-colonel în rezervă Anatol Caraman.

Participanţii la întâlnirea cu combatanţii au ascultat informaţiile prezentate de invitaţi, au adresat întrebări, iar ulterior au avut posibilitatea să vizioneze un film documentar despre războiul din Transnistria.

Locotenent-colonelul Anatol Caraman care este şi Preşedintele Asociaţiei “Tiras-Tighina”, a făcut o incursiune detaliată a tot ce a avut loc la 2 martie 1992. Caraman şi-a exprimit opinia sa privind caracterul acţiunilor militare de atunci: “Nu a fost vorba de un conflict militar, a fost un război de independenţă şi de eliberare de sub ocupaţia Uniunii Sovietice”.

La întâlnirea cu combatanţii de pe Nistru au participat circa 40 depersoane, printre care deputatul în Parlamentul Republicii Moldova şi Preşedintele Organizaţiei PL din sectorul Botanica, Mihai Moldoveanu, Secretarul Organizaţiei PL din Botanica Adrian Boldurescu, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Băcioi, Vitalie Şalari, Preşedintele Organizaţiei de Tineret din sectorul Botanica,Vlad Ungureanu.

Departamentul Relaţii Publice şi Comunicare OTPL
Sursa: www.pl.md

Tineretul Liberal din sectorul Râşcani au organizat de 8 martie un concert pentru fete Ion Apostol a devenit astăzi deputat din partea Partidului Liberal