Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii au sădit copaci pentru dăinuirea noastră

|versiune pentru tipar||
PL / 18 aprilie 2010
Partidul Liberal

Preşedintele interimar al ţării Mihai Ghimpu precum şi câţiva dintre deputaţii liberali, Ion Apostol, Gheorghe Brega, şi consilierul Elena Turcov s-au înarmat cu lopeţi şi puieţi, nuci, tei şi arţari, şi au plecat pe cîmp să sadească copaci. Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă şi alţi angajaţi ai primăriei s-au alaturat şi ei acestei acţiuni de înverzire sădind copaci pentru dăinuirea noastră.

Deputaţii liberali au ales să sădească arborii pe pământul sfând din ograda unei mânăstiri, Mihai Ghimpu a spus că a ales să vină la mînăstire pentru ai face mai credincioşi pe parlamentari.

Deputaţii nu s-au lăsat mult timp înduplecaţi de preşedinte şi au sădit zeci de puieţi, nuci, tei şi arţari.

Nici Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă nu a uitat de ziua înverzirii, acesta şi-a organizat echipa din cadrul Primariei şi au plantat cîte un copac în Parcul Butoiaşi, din sectorul Buiucani, spre deosebire de parlamentari, Dorin Chirtoacă a reuşit să sădească cîte 3 arbori.

Acţiunea “Un arbore pentru dăinuirea noastră” a început în urmă cu 15 ani şi se desfăşoară, în mod tradiţional, în prima sâmbata din aprilie. În acest an manifestarea a fost amânată din cauza sărbătorilor de Paşte.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Gheorghe Brega: “Unde au dispărut 24 milioane de lei?” Tineretul Liberal anunţă programul de acţiuni pentru aniversarea a 20 de ani de la adoptarea Tricolorului ca Drapel de Stat