Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

“Fapte, Nu vorbe!” este sloganul candidaţilor liberali la alegerile locale din 16 mai 2010

|versiune pentru tipar||
PL / 4 mai 2010
Partidul Liberal

Acesta este mesajul electoral cu care vin candidaţii liberali la funcţia de primar în alegerile locale noi din 16 mai. Astfel filiala teritorială din Hânceşti a Partidului Liberal a organizat duminică în satul Cărpineni o întîlnire cu alegătorii unde a prezentat candidatul Pavel Croitoru din partea Partidului Liberal pentru funcţia de primar în alegerile locale noi din 16 mai din Cărpineni raionul Hânceşti. La întrunire a participat Ion Apostol, deputat în Parlamentul Republicii Moldova şi Ştefan Vlas preşedintele filialei teritoriale PL din Hânceşti.

În cadrul acestei intîlniri, Pavel Croitoru candidat la funcţia de primar în comuna Cărpineni a prezentat alegătorilor programul electoral: finalizarea proiectului de gazificare a satului, lichidarea gunoiştelor neautorizate, încurajarea şi promovarea tinerilor în funcţiile de conducere a satului precum şi alte obiective pe care care urmează să îl realizeze pînă în 2011.

Ion Apostol a vorbit celor adunaţi despre Pavel Croitoru afirmând ca este un om deosebit care îşi doreşte să ofere sătenilor un trai decent iar pentru asta va avea şi susţinerea conducerii PL.

Ştefan Vlas preşedintele filialei teritoriale a Partidului Liberal din Hânceşti s-a alăturat celor spuse de Ion Apostol adăugând că Pavel Croitorul are susţinerea tinerilor din localitate care deja s-au implicat în campania de promovare a candidatului liberal.

În final Pavel Croitorul a mulţumit conducerii de la Chişinău cît şi conducerii filialei teritoriale PL declarând ca v-a face tot posibilul ca obiectivele propuse să fie realizate într-un timp apropiat

Amintim că la 16 mai curent vor avea loc alegeri locale noi în 15 localităţi din ţară.

Partidul Liberal a desemnat 9 candidaţi în următoarele localităţi:

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Declaraţia Tineretului Liberal privind Ziua Internaţională a Libertăţii Presei Tinerii liberali mai aproape de Europa