Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din Hânceşti au un sediu nou

|versiune pentru tipar||
PL / 23 iunie 2010
Partidul Liberal

Sîmbătă liberalii din Hînceşti au trecut în “casă nouă”. Vechiul sediu al filialei Partidului Liberal din acest raion devenise neîncăpător, deoarece numărul liberalilor din Hînceşti crescuse considerabil.

Deputatul liberal Ion Apostol, prezent la această manifestaţie, a menţionat faptul că echipa locală în frunte cu preşedintele său, Ştefan Vlas, au reuşit într-un termen foarte scurt să reorganizeze structurile partidului. În acelaşi context, Ion Apostol le-a înmînat, colegilor săi din Hînceşti un calculator cu o multifuncţională şi alte lucruri necesare activităţii de partid. Domnia sa şi-a exprimat speranţa că toate aceste lucruri vor fi de un real folos în activitatea filialei PL.

Trebuie de menţionat faptul că Partidul Liberal a acumulat un număr important de voturi în alegerile parlamentare din 29 iulie 2009 în Hânceşti, circa 7100 de alegători au votat pentru echipa liberală. Acest rezultat denotă faptul că Partidul Liberal are în raionul Hînceşti o bază electorală puternică.

Pentru ca toate să fie împlinite, noul sediu a fost binecuvîntat şi sfinţit de către un sobor de preoţi. La intrarea în sediu a fost amplasat şi un panou publicitar al Partidului Liberal, precum şi drapelele Uniunii Europene, al Republicii Moldova şi cel al Partidului Liberal.

La eveniment au participat membrii Biroului Permanent al filialei, cît şi alţi invitaţi din cadrul partidului şi simpatizanţii acestuia.

Cei care au luat cuvîntul la această manifestare, au menţionat faptul că Partidul Liberal este un partid puternic, în plină ascensiune, cu structuri puternice, cu personalităţi capabile să guverneze ţara atît la nivel central cît şi local.

Departamentul de Comunicare al PL

Deputaţii liberali în audienţă cu cetăţenii 28 iunie — Ziua ocupaţiei sovetice, zi de comemorare