Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Deputaţii liberali în audienţă cu cetăţenii

|versiune pentru tipar||
PL / 23 iunie 2010
Partidul Liberal

Luni deputatul Ion Apostol, a avut audienţe în raionul Hînceşti. De această dată audienţele au avut loc în comunele Cărpineni, Mingir şi Voinescu din acest raion.

În cadrul acestor audienţe, deputatul a luat cunoştinţă cu problemele din aceste localităţi cu care se confruntă locuitorii. Lipsa locurilor de muncă în mediul rural, nerespectarea legislaţiei RM de către factorii de decizie locali, încălcarea drepturilor omului, ocrotirea sănătăţii, probleme ce ţin de educaţie sunt doar câteva dintre cele enumerate de către săteni.

S-a constatat că aceste probleme se datorează în primul rînd faptulului că cetăţenii nu sunt în deajuns informaţi despre drepturile lor fundamentale cât şi lipsa de încredere în organele statului.

După audienţe Ion Apostol a intrat în direct în dialog cu alegătorii la un postul local de radio, “Radio Mingir”. Astfel ascultătorii au avut posibilitatea prin telefon să adreseze întrebări şi primi răspunsuri concrete.

Aceste audienţe sunt menite să creeze un dialog permanent, constructiv, în care oamenii îşi expun părerile, păsul, dar au şi propuneri cu caracter legislativ.

Amintim că, în fiecare zi de luni deputaţii liberali au audienţe cu alegătorii în raioanele republicii.

Joi 24 iunie între orele 12.00 şi 14.00 deputatul Ion Apostol primeşte alegătorii în audienţă la sediul central al Partidului Liberal din strada 31 August 57.
Detalii la numărul de tel: 24–35–69

Mai jos puteţi vedea lista deputaţilor şi miniştrilor liberali şi raioanele unde îşi au programate audienţele

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Comunicat de presă privind desfăşurarea şedinţei Birourilor permanente OTPL şi TNL (România) Liberalii din Hânceşti au un sediu nou