Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Comunicat de presă privind desfăşurarea şedinţei Birourilor permanente OTPL şi TNL (România)

|versiune pentru tipar||
PL / 21 iunie 2010
Partidul Liberal

Birourile permanente ale Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal şi Tineretului Naţional Liberal din România s-au reunit într-o şedinţă comună sâmbătă, 19 iunie 2010, la Complexul turistic Orheiul Vechi. Şedinţa comună a fost deschisă de Preşedintele OTPL, Sergiu Boghean care a salutat vizita reprezentanţilor TNL în Republica Moldova şi deschiderea spre colaborare a acestora.

Prezent la reuniune, Preşedintele TNL Florin Alexe a descris evoluţia istorică a organizaţiei pe care o conduce şi a prezentat membrii Biroului permanent. Ordinea de zi a şedinţei a vizat colaborarea şi susţinerea reciprocă pe plan internaţional, înfrăţirea Academiilor Liberale şi desfăşurarea unor proiecte de instruire politică comune, precum şi colaborarea organizaţiilor studenţeşti.

În cadrul Şedinţei Birourilor reunite s-a luat decizia de a crea un grup de lucru format din membri ai ambelor organizaţii care în decursul a trei săptămâni va prezenta un calendar de acţiuni comune, un proiect privind desfăşurarea unor cursuri de instruire, conceptul coaborării dintre organizaţiile studenţeşti şi va stabili data următoarei şedinţe comune a Birourilor permanente.

La şedinţă au mai participat Ministrul Tineretului şi Sportului Ion Cebanu şi Viceministrul Tineretului şi Sportului Nicolae Andronache. Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal şi Tineretul Naţional Liberal din România fac parte din cadrul Tineretului Liberal European (LYMEC) şi Federaţiei Internaţionale a Tineretului Liberal (IFLRY).

Departamentul Comunicare şi Relaţii Publice OTPL

La Străşeni liberalii promovează tinerii sportivi Deputaţii liberali în audienţă cu cetăţenii