Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La Străşeni liberalii promovează tinerii sportivi

|versiune pentru tipar||
PL / 16 iunie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia Teritorială Străşeni a Partidului Liberal a desfăşurat în oraşul Străşeni o serie de activităţi sportive la care au participat amatori ai sportului precum şi sportivi din acest raion. Cu susţinerea lui Lilian Carp, preşedintele filialei teritoriale Străşeni a Partidului Liberal şi cea a lui Pavel Tamaciuc, vicepreşedinte cei mai buni sportivi au fost premiaţi cu câte un berbec, iepure şi cocoş.

Cu un cuvânt de deschidere a venit Lilian Carp care a urat succes tinerilor înscrişi la competiţii precizând că vor avea susţinere pe toată perioada activităţilor sportive. Sportivii au avut ocazia să participe pe diferite categorii de vârstă la următoarele probe sportive: Demonstraţii practice a artei la Taekwon-do, efectuate de către sportivii Asociaţiei “Avangarda”; luptele naţionale, demonstrate de către membrii Asociaţiei “Voievod”; mini-fotbal, unde au evoluat mai mult de 10 echipe, baschet şi volei.

Deasemenea au fost organizate competiţii unde s-au trântit pentru cucerirea trofeului şi anume: berbec, cucoş, iepure precum şi premii băneşti. Pavel Tamaciuc vicepreşedintele filialei teritoriale Străşeni a PL a premiat tinerii câştigători a celor 3 trofee declarând că susţine astfel de activităţi şi îşi propune descoperirea tinerilor talentate din oraşul Străşeni şi promovarea lor prin organizarea de competiţii.

Iness Sîrcu, membru al biroului permanent a adăugat la final că echipa PL din Străşeni va contribui la dezvoltarea modului sănătos de viaţă, în practicarea sportului, prin diferite mijloace posibile care ar duce ca urmare la dezvoltarea oraşului Străşeni prin construcţia complexelor sportive modernizate, dotate cu săli sportive, piste atletice, centre de pregătire olimpică a campionilor şi ducerea faimei oraşului atât la nivel local, naţional cît şi peste hotare.

Tinerii sportivi au rămas mulţumiţi de faptul că s-a organizat şi la Străşeni asemenea eveniment şi îşi doresc să devină pentru oraş o tradiţie unde anual să se organizeze diverse competiţii de acest gen.

Amintim că filiala Partidului Liberal din Străşeni a interprins şi alte acţiuni în oraş, precum campania ecologică “Eu vreau un oraş curat ca în Europa” şi de asemenea liberalii din Străşeni au împărţit dulciuri şi baloane copiilor de 1 Iunie.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

A fost constituită Organizaţia de Tineret Teritorială din Căuşeni Comunicat de presă privind desfăşurarea şedinţei Birourilor permanente OTPL şi TNL (România)