Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

A fost constituită Organizaţia de Tineret Teritorială din Căuşeni

|versiune pentru tipar||
PL / 14 iunie 2010
Partidul Liberal

Adunarea Generală a membrilor Tineretului Liberal din raionul Căuşeni a decis constituirea Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal, filiala Căuşeni. Evenimentul s-a produs la 13 iunie 2010 în or. Căuşeni, cu participarea membrilor din satele Sălcuţa, Ursoaia, Chircăieşti, Tocuz, Taraclia, Tănătari şi or. Căuşeni.

În cadrul Adunării Generale a fost ales Preşedintele Organizaţiei de Tineret Teritoriale Căuşeni — Vasile Pohilenco, care a mulţumit colegilor pentru încrederea acordată şi a anunţat disponibilitatea de a contribui la dezvoltarea organizaţiei.

Participanţii Adunării Generale au decis votarea a doi vicepreşedinţi pentru Organizaţia de Tineret Teritorială Căuşeni — Gâra Vlad şi Benu Victor, precum şi alegerea Victoriei Dărănuţa la funcţia de secretar a Organizaţiei.

Printre alte decizii adoptate de Adunarea Generală a membrilor Tineretului Liberal din Căuşeni au fost adoptarea componenţei Consiliului Teritorial Căuşeni şi a componenţei Biroului Permanent Căuşeni.

La lucrările Adunării Generale au participat Ion Bargan, vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret PL, responsabil de Regiunea Sud şi Victor Chironda, secretar regional. Aceştia au ajutat colegii din Căuşeni să desfăşoare Adunărea Generală în conformitate cu Regulamentul OTPL şi au transmis mesaje de încurajare tinerilor din Căuşeni.

Departamentul Comunicare şi Relaţii Publice al OTPL

Discursul doamnei Corina Fusu, vicepreşedintele Partidului Liberal, la mitingul de comemorare a deportărilor din 13 iunie 1941, desfăşurat la Chişinău La Străşeni liberalii promovează tinerii sportivi