Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Partidul Liberal este alături de sinistraţi

|versiune pentru tipar||
PL / 9 iulie 2010
Partidul Liberal

Partidul Liberal se solidarizează cu sinistraţii de pe malul Nistrului şi Prutului care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor, astfel membrii formaţiunii noastre desfăşoară o acţiune de colectare de bani pentru a sprijini financiar familiile ce au rămas fără case.

Toate filialele PL din sectoarele Chişinăului precum şi din raioanele ţării au raspuns pozitiv acestei acţiuni adunând bani şi alte lucruri necesare.

La sediul Central al Partidului Liberal din strada 31 August 57 toţi cei care vor să ajute familiile îndurerate de pe urma apelor pot veni sa doneze o sumă cât de mică dar binevenită pentru ei.

Miniştri PL, viceminiştrii, deputaţi şi şefii de agenţii precum şi consilierii liberali din cadrul Primăriei deja au colectat o sumă importantă de bani ce urmează a fi donată celor mai afectate familii.

Nu ne oprim însă aici, ne propunem să sprijinim toate familiile sinistrate, de aceea acţiunea noastră se va desfăşura şi în decursul săptămînii viitoare.

Amintim că Primarul General al capitalei Dorin Chirtoacă a declarat că va dona salariul său sinistraţilor din Hânceşti, de asemenea Tineretul Liberal a anunţat campania de ajutor “Apa trece, oamenii râmân” care se va desfăşura în sectoarele Chişinăului prin intermediul unor centre de colectare a ajutoarelor.

Mihai Ghimpu împreună cu ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă şi ministrul Mediului Gheorghe Şalaru a vizitat satele inundate şi a vorbit cu familiile ce au avut de suferit. Preşedintele a promis că îi va sprijini să depăşească furia apelor.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal
Sursa: www.pl.md

Tineretul Liberal lansează campania “Apa trece, oamenii rămân” 26 mln lei pentru sinistraţii din iulie 2008 sub semnul întrebării