Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Campania de ajutorare a sinistraţilor iniţiată de OTPL se extinde

|versiune pentru tipar||
PL / 13 iulie 2010
Partidul Liberal

La 9 iulie, Tineretul Liberal impresionaţi de inundaţiile din lunca Prutului, au dat start unei campanii “APA TRECE, OAMENII RĂMÂN”, de colectare de bunuri şi bani pentru sinistraţii afectaţi de inundaţii. Datorită faptului că această acţiune are succes Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a decis crearea unor noi centre de colectare a donaţiilor şi prelungirea programului campaniei până pe data de 18 iulie 2010.

Sute de oameni s-au apropiat de centrele de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţi instalate în sectoarele Chişinăului, şi au donat mîncare, haine, încălţăminte şi bani pentru cei afectaţi de inundaţii.

Campania de ajutorare se va derula prin intermediul centrelor de colectare deja create de Tineretul Liberal şi anume:

De asemenea s-au mobilizat la această acţiune şi liberalii din cadrul filialelor teritoriale ale Partidului Liberal din Edineţ, Nisporeni, Criuleni, Hînceşti, Teleneşti, Străşeni, Orhei, Anenii Noi, Basarabeasca, Leova, Ştefan Vodă, Soroca, Căuşeni, Cahul. În centrele raionale au fost deschise corturi unde cetăţenii pot contribui pentru ajutorarea oamenilor din Ungheni şi Hânceşti.

Centrele sunt deschise în fiecare zi între orele 11:00–21:00.

Cetăţenii pot dona alimente neperisabile (conserve, făină, orez, ulei, zahăr, etc.), apă potabilă, obiecte de igienă, pături, saltele, perne, mobilier, haine, obiecte de uz casnic. Din raţiuni legate de normele igienico-sanitare nu se primesc alimente perisabile.

Cei afectaţi de inundaţii au nevoie de ajutorul nostru, de aceea Tineretul Liberal face apel către toţi locuitorii ţării — Să facem un dig din solidaritatea noastră!

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

Comunicat de presă al OTPL Liberalii din Criuleni au dat start campaniei “Apa trece, oamenii rămân”