Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din Criuleni au dat start campaniei “Apa trece, oamenii rămân”

|versiune pentru tipar||
PL / 15 iulie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din Criuleni s-au mobilizat şi au lansat campania “APA TRECE, OAMENII RĂMÂN” în sprijinul persoanelor afectate de inundaţiile care au avut loc în aceste zile în localităţile din Lunca Prutului şi a Nistrului.

Zeci de cetăţeni s-au alăturat tinerilor liberali din Criuleni şi au donat bunuri pentru sinistraţi, apreciind faptul că tinerii se implică în ajutorarea acestor oameni.

Campania de ajutorare se derulează prin intermediul centrelor de colectare create de Tineretul Liberal Criuleni în localităţile:

Cetăţenii pot dona alimente neperisabile (conserve, făină, orez, ulei, zahăr, etc.), apă potabilă, obiecte de igienă, pături, saltele, perne, mobilier, haine, obiecte de uz casnic, zilnic între orele 14:00 şi 19:00. Din raţiuni legate de normele igienico-sanitare nu se primesc alimente perisabile.

Campania a luat start pe 13 iulie 2010, ora 12:00 şi se va încheia pe data de 18 iulie 2010. Astfel, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din Criuleni face un apel către toţi cetăţenii pentru a-i ajuta pe cei care au de suferit în urma inundaţiilor din ultimele zile.

În astfel de vremuri, puţin din puţinul nostru înseamnă TOTUL pentru ei. Să facem un dig din solidaritatea noastră!

La sfârşitul acestei săptămîni Tineretul Liberal se vor deplasa către localităţile afectate de furia apelor şi vor dona bunurile adunate în decursul acestei săptămîni, sute de familii vor beneficia de bani, haine şi mâncare. De asemenea Clubul Liberal din Italia au colectat ajutoare care urmează să ajungă luni la sediul Partidului Liberal, de unde vor donate sinistraţilor.

Departamentul de Comunicare al PL

Campania de ajutorare a sinistraţilor iniţiată de OTPL se extinde La Orhei s-a constituit Liga Medicilor Liberali