Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

“Apa trece, oamenii rămân” la Orhei

|versiune pentru tipar||
PL / 17 iulie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia Teritorială a Partidului Liberal din Orhei s-au alăturat Tineretului Liberal şi au colectat bunuri umanitare pentru sinistraţii din lunca Prutului.

În centrul oraşului Orhei liberalii au instalat un cort, drept centru de colectare a ajutoarelor umanitare pentru cei care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor.Sute de cetăţeni s-au apropiat şi au donat haine, produse alimentare, detergenţi şi sume băneşti.

Liberalii din Orhei se vor alătura coloanei de transport care se va deplasa către sinistraţii din satele, Obileni, Sărăteni, Cotul Morii şi Nemţeni din Hânceşti.

Campania de ajutorare a sinistraţilor din lunca Prutului s-a lansat la 9 iulie 2010 la iniţiativa Tineretului Liberal. Mai multe centre de colectare a ajutoarelor au fost deschise în sectoarele capitalei, iar ulterior şi în centrele raionale de către Filialele Teritoriale a Partidului Liberal.

Acţiunea umanitară “Apa trece, oamenii rămân” se încheie astăzi, 17 iulie, iar mîine 18 iulie toate donaţiile urmează a fi repartizate sinistraţilor din raionul Hînceşti şi Ungheni.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md

La Orhei s-a constituit Liga Medicilor Liberali “Apa trece, oamenii rămân” a ajuns la sinistraţi