Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din Cantemir vor să construiască un stadion de minifotbal

|versiune pentru tipar||
PL / 22 iulie 2010
Partidul Liberal

Victor Culicovschi, preşedintele Filialei Teritoriale a Partidului Liberal din Cantemir, însoţit de Igor Stoicev, responsabil de filiala PL din Cantemir împreună cu alţi membri ai Partidului Liberal s-au deplasat în satul Cania, Cantemir pentru a inspecta locul unde urmează a fi construit un stadion de minifotbal pentru amatorii şi jucătorii acestui sport.

Pentru început liberalii au adus un excavator care a nivelat locul viitorului stadion de pe teritoriul şcolii din localitate. “Proiectul acestui stadion costă ceva, dar am decis că împreună cu administraţia locală vom aduna suma necesară pentru a realiza construirea acestui stadion” a spus Victor Culicovschi, preşedintele Filialei Teritoriale PL din Cantemir.

La 20 iunie au început deja lucrările de construcţie a stadionului de minifotbal costul căruia se ridica la cite mii de lei. În decurs de câteva luni conducerea Organizaţiei Liberale din Cantemir îşi propune să fie deja dat în exploatare.

“Tinerii din localitate merită sprijinul nostru, au nevoie de un stadion unde să se antreneze unde să dispute meciuri de aceea merită orice învestiţie în acest sens” a adăugat Igor Stoicev.

Amintim că şi liberalii din Donduşeni şi-au propus să construiească pentru tinerii amatori de fotbal un stadion. Proiectul a fost deja finalizat iar construcţia stadionului urmează a fi construit în timpul apropiat.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Liberalii din Criuleni au dus ajutoare sinistraţilor din Măcăreşti Gheorghe Ghimpu astăzi ar fi împlinit 73 de ani