Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din Criuleni au dus ajutoare sinistraţilor din Măcăreşti

|versiune pentru tipar||
PL / 22 iulie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din Criuleni au încheiat zilele trecute campania “APA TRECE, OAMENII RĂMÂN” în sprijinul persoanelor afectate de inundaţiile care au avut loc în localităţile din Lunca Prutului şi a Nistrului.

Acţiunea umanitară iniţiată de Tineretul Liberal la 9 iulie curent s-a derulat prin intermediul centrelor de colectare create de Tineretul Liberal Criuleni în localităţile Măgdăceşti, Hârtopul Mic, Micleşti, Ratuş, Dubăsarii Vechi şi Criuleni.

În perioada acţiunii cu contribuţia oamenilor cu suflet mare s-a reuşit colectarea unei cantităţi mari de haine pentru maturi şi copii, încălţăminte, produse făinoase, ulei, conserve, detergenţi şi altele. Toate aceste bunuri au fost repartizate sinistraţilor din satul Măcăreşti, raionul Ungheni.

Tinerii liberali, însoţiţi de Anatol Arhire, preşedintele Filialei Teritoriale PL din Ungheni şi deputat în Parlament precum şi alţi lideri ai organizaţiei locale Măcăreşti au trecut pe la casele oamenilor, care au avut de suferit cel mai mult de pe urma inundaţilor aducându-le zâmbetul pe buze şi lacrimi de bucurie.

În această localitate au fost înecate în jur de 46 de case de apele fioroase ale râului Prut. Persoanele sinistrate au primit cu multă satisfacţie bunurile oferite de reprezentanţii OTPL Criuleni.

Pe această cale Tineretul Liberal din Criuleni mulţumeşte tuturor celor care au contribuit la ajutorarea celor mai necăjiţi ca noi. Prin solidaritatea noastră am construit un “dig” în calea nedreptăţilor naturii.

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

“Apa trece, oamenii rămân” a ajuns la sinistraţi Liberalii din Cantemir vor să construiască un stadion de minifotbal