Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Oleg Bodrug a fost ales Secretar General al Partidului Liberal

|versiune pentru tipar||
PL / 23 august 2010
Partidul Liberal

Sâmbătă, 21 august, a avut loc Consiliul Central al Partidului Liberal, la care au fost dezbătute o serie de probleme de actualitate, inclusiv participarea PL la campania de desfăşurare a referendumului republican de la 5 septembrie. De asemenea, deputatul Oleg Bodrug a fost ales unanim Secretar General al PL.

Consiliul Central a aprobat materialele publicitare ale PL consacrate referendumului. Consiliul Central a hotărât lansarea unui apel către partidele partenere din Alianţa pentru Integrare Europeană pe care le cheamă la o cooperare mai strânsă în campania pentru desfăşurarea cu succes a referendumului, la evitarea atacurilor între componentele AIE şi combaterea eficientă a boicotului iniţiat de opoziţia comunistă.

Deasemenea, CC al PL a decis la solicitarea organizaţiilor primare, să sprijine comunităţile locale în acţiunea de inveşnicire a memoriei victimelor regimului sovietic de ocupaţie.

Astfel în mai multe zeci de comune din republică, va fi înălţată Crucea Comemorării victimelor regimului sovietic de ocupaţie. Monumentul va fi instalat în centrul localităţii şi va avea o placă cu numele inscripţionate ale victimelor din comuna respectivă.

Consiliul Central l-a ales pe Oleg Bodrug, în funcţia de Secretar General al PL, care anterior a suplinit funcţia de interimar.

Departamentul de Comunicare al PL

Tineretul Liberal a participat la Adunarea Generală a IFLRY Clubul Liberal Paris au protestat împotriva Pactului Ribbentrop-Molotov