Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal a participat la Adunarea Generală a IFLRY

|versiune pentru tipar||
PL / 18 august 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a participat la întrunirile Comitetului Executiv şi a Adunării Generale ale Federaţiei Internaţionale a Tinerilor Liberali (IFLRY), eveniment desfăşurat la Sankt Petersburg între 1 şi 8 august 2010. OTPL a fost reprezentată de către Anna Cernomaz, Ofiţer Internaţional în cadrul organizaţiei.

Anna Cernomaz a menţionat că subiectele abordate în cadrul evenimentului au vizat procesul de democratizare, libertatea de exprimare, valorile şi principiile liberale, iar activităţile comune ale participanţilor au avut drept efect consolidarea colaborării dintre organizaţiile de tineret. De asemenea, Ofiţerul OTPL a precizat că evenimentul de la Sankt Petersburg vine să confirme faptul că organizaţia pe care o reprezintă este activă atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

Federaţia Internaţională a Tineretului Liberal (IFLRY) este cea mai importantă alianţă internaţională a organizaţiilor liberale de tineret şi funcţionează în calitate de platformă pentru cooperare dintre organizaţiile liberale de tineret şi studenţi din întreaga lume. OTPL este membru aplicant al IFLRY din noiembrie 2009.

La evenimentul susţinut de Consiliul Europei, National Democratic Institute şi Fundaţia Friedrich Naumann au participat peste 80 de reprezentanţi ai mişcărilor liberale din 20 de state.

La Mulţi Ani Dorin Chirtoacă! Oleg Bodrug a fost ales Secretar General al Partidului Liberal