Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Echipa Partidului Liberal a participat la emisiunea “Bună seara” de la Moldova 1

|versiune pentru tipar||
PL / 20 septembrie 2010
Partidul Liberal

Cu ocazia împlinirii a unui an de cind AIE se află la guvernare postul naţional de televiziune Moldova 1 şi-a propus să invite în cadrul emisiunii “Bună seară” realizată de Mircea Surdu, fiecare componentă a coaliţiei liberal-democratice.

Astfel, în decursul săptămânii trecute au participat Partidul Democrat, Partidul Liberal Democrat din Moldova, Alianţa “Moldova Noastră”, Partidul Comuniştilor refuzând invitaţia din motiv că agenda lor de activitate nu coincide cu orarul emisiunii.

Echipa Partidului Liberal a fost invitată în seara zilei de vineri la ora 21.40 în frunte cu Mihai Ghimpu, Preşedintele interimar, Preşedintele Parlamentului şi Preşedinte a Partidului Liberal.

Mihai Ghimpu a fost însoţit de Dorin Chirtoacă, primarul general al capitalei, Anatol Şalaru, ministru Transportului şi Infrastructurii Drumurilor, Vitalie Marinuţă, ministrul Apărării, Ion Hadârcă, preşedintele fracţiunii parlamentare a PL, Ana Guţu, deputat şi Corina Fusu, preşedintele Comisiei parlamentare cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media.

În cadrul emisiunii Mihai Ghimpu a vorbit despre decretul de 28 iunie, importanţa acestuia pentru viitorul pe care guvernarea şi-a propus să îl construiască, despre realizările interprinse în decursul acestui an de guvernare.

De asemenea, şi miniştrii PL au exemplificat realizările din cadrul ministerelor pe care le conduc iar Dorin Chirtoacă a enumerat priorităţile pe care le-a realizat în cei 3 ani din activitatea sa de primar.

Echipa PL a răspuns întrebărilor adresate de către jurnaliştii din studiou aducând şi argumente fiecărui răspuns.

Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu a susţinut o conferinţă de presă cu privire la 7 Aprilie şi corupţia instituţionalizată Partidul Liberal solicită implicarea instituţiilor statului în cazul moldovenilor arestaţi în Egipt