Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Ion Apostol a participat la un simpozion cu tematica integrării europene a Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PL / 23 septembrie 2010
Partidul Liberal

În decursul săptămânii trecute, Ion Apostol, deputat PL a participat la un simpozion cu tema “Perspective de integrare în Uniunea Europeană a Republicii Moldova” în staţiunea Eforie Sud de pe litoralul românesc al Mării Negre. Evenimentul a fost organizat de căre Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Bucureşti cu sprijinul Guvernului României, prin Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

În cadrul simpozionului au participat peste 100 de studenţi basarabeni din România, reprezentanţi ai mass-media şi ai societăţii civile de pe ambele maluri ale Prutului.

De asemenea, au fost prezenţi cu luări de cuvânt Eugen Tomac, secretarul de stat din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni şi ambasadorul Republicii Moldova în România, Iurie Reniţă.

Ion Apostol, a transmis studenţilor participanţi mesajul Partidului Liberal cu privire la integrarea europeană a Republicii Moldova şi ajutorul pe care România îl oferă deja, şi îl va oferi şi în viitor statului nostru în vederea apropierii de Uniunea Europeană, a reformelor structurale, a democratizării şi a construcţiei unui veritabil stat de drept în Republica Moldova.

Acest simpozion se desfăşoară deja al treilea an consecutiv la care participă studenţii şi liceenii basarabeni care îşi fac studiile în România, precum şi oameni politici din România şi Republica Moldova.

Scopul acestui eveniment este de a transmite tinerilor mesajul că drumul Republicii Moldova este doar spre un vector european. Iar pentru realizarea acestui vector este important şi implicarea tuturor tinerilor.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

PL a participat la Conferinţa de Toamnă a PLD din Marea Britanie La 26 septembrie va avea loc cel de-al III-lea Congres al PL