Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tineretul Liberal lansează o petiţie online pentru reactivarea site-ului TorrentsMD

|versiune pentru tipar||
PL / 20 octombrie 2010
Partidul Liberal

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) informează societatea civilă şi mass-media din Republica Moldova despre continuarea acţiunilor de sprijinire a tinerilor utilizatori de internet, care cer reactivarea site-ului TorrentsMD, suspendat în urma acţiunilor Procuraturii Generale.

În acest sens, Tineretul Liberal lansează o petiţie electronică în adresa Procuraturii Generale privind reactivarea site-ului TorrentsMD. Petiţia poate fi semnată de orice utilizator de internet în perioada 19–26 octombrie 2010 cu indicarea numelui, prenumelui, localitatea de domiciliu şi adresa electronică.

La sfârşitul colectării semnăturilor, în conformitate cu Legea cu privire la petiţionare, OTPL va depune petiţia în formă electronică şi imprimată la Procuratura Generală. Tinerii liberali solicită, de asemenea, susţinerea organizaţiilor de tineret dornice de soluţionarea problemei.

Amintim că la 15 octombrie curent, Tineretul Liberal a susţinut o Declaraţie de presă privind suspendarea site-ului TorrentsMD şi a desfăşurat un flash-mob în faţa Procuraturii Generale, solicitând reactivarea site-ului.

Petiţia poate fi semnată la următorul link — Cerem reactivarea site-ului TorrentsMD

Sursa: www.pl.md

Discursul Corinei Fusu în cadrul Congresului ELDR Comunicat de presă al Partidului Liberal