Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

OTPL lansează Acţiunea de caritate “Să fie lumină!”

|versiune pentru tipar||
PL / 20 decembrie 2010
Partidul Liberal

Sărbătorile de iarnă, Crăciunul şi Anul Nou, întotdeauna ne redau speranţa pentru o viaţă mai bună, ne deschid sufletul în faţa problemelor apropiaţilor şi ne găsesc mai înţelegători, mai buni.

Tineretul Liberal a rămas profund impresionat de cazul familiei Brumă din Grătieşti, difuzat la postul de televiziune Jurnal TV, este vorba de o mamă cu trei copii care a ajuns în culmea disperării, după ce soţul, alături de care a locuit mai bine de 11 ani, a plecat peste hotare şi a uitat de familie. După un şir de evenimente tragice, Lilia şi cei trei copii au ajuns să stea în casa lor din Grătieşti pe întuneric în frig.

Svetlana, în vârstă de 14 ani şi Vlad, de şase, merg la şcoală, dar îşi fac lecţiile la lumina lumânării. Sora lor mai mică, Lilia, are numai şase luni. Vlăduţ spune că a fost cuminte şi cere un singur lucru de la Moş Crăciun: Să fie lumină!

Având în vedere gravitatea cazului, precum şi apropiatele sărbători de iarnă, Tineretul Liberal lansează Acţiunea de caritate — “Să fie lumină!”. Scopul acesteia constă în ajutorarea familiei Brumă prin desfăşurarea unei acţiuni de colectare a donaţiilor care ar permite acumularea de fonduri pentru conectarea la energie electrică, produse alimentare, rechizite şcolare, hăinuţe şi cadouri de Crăciun.

Colectarea donaţiilor va avea loc la sediul Tineretului Liberal din str. Bucureşti, 87A şi sediul Central al PL din strada str. August 1989, nr. 57, precum şi prin intermediul unor puşculiţe speciale care vor fi instalate în universităţi şi cămine studenţeşti, între 20–25 decembrie 2010.

Toate fondurile vor fi utilizate întru atingerea scopului şi a obiectivelor propuse.

Amintim că, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal în perioada 10–25 decembrie 2009 Tineretul Liberal au desfăşurat Campania de caritate “Caravana de Crăciun” în cadrul căreia s-au colectat donaţii precum: hainuţe, jucării, cărţi, rechizite şcolare şi bani pentru copiii din familiile social-vulnerabile.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

OTPL a aderat la Tineretul Liberal European Crăciun Fericit!