Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Agenda pentru 18 februarie 2011

|versiune pentru tipar||
PL / 17 februarie 2011
Partidul Liberal

Mâine, 18 februarie 2011 la ora 16.45 Preşedintele PL, Mihai Ghimpu va participa în calitate de invitat special la o şedinţă de discuţii a Clubului de presă din Chişinău. Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe Skytower, etaj 11, str. Vlaicu Pârcălab 63.

Seria de întâlniri cu reprezentanţii clasei politice sunt menite să aprofundeze şi să armonizeze comunicarea dintre comunitatea jurnalistică, societatea civilă şi oficialităţi. Conform regulamentului exclusiv, prima jumătate de oră a şedinţei este rezervată pentru întrebări şi răspunsurile Preşedintelui PL, Mihai Ghimpu, cu posibilitatea publicării acestora în presă. Următoarea oră este rezervată comunicării libere, informale cu preşedintele liberal, cu angajamentul by default de a considera discuţia ca una de documentare din prima sursă, off the record şi fără consecinţa publicării citatelor. Ultima jumătate de oră va fi rezervată pentru o scurtă sesiune de degustare de vin, oferită de un producător local de vinuri, însoţită de discuţii informale între membrii clubului şi Mihai Ghimpu.

Seria şedinţelor Clubului de Presă iniţiată acum de Comitetul pentru Libertatea Presei se desfăşoară în cadrul proiectului în derulare “Să revenim la Democraţie — fortificarea capacităţilor profesionale ale jurnaliştilor, consolidarea cooperării guvernamentale, promovarea mass-media liberă în Republica Moldova”, proiect implementat de o fundaţie politică germană, în parteneriat cu Academia Politică a Partidului popular Austriac şi Comitetul pentru Libertatea Presei din Moldova.

Sursa: www.pl.md

Discursul Preşedintelui Fracţiunii parlamentare PL Ion HADÂRCĂ la deschiderea sesiunii de primăvară-vară a Parlamentului Partidul Liberal vine cu ideea modificării Legii cu privire la perfectarea actelor stării civile