Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii liberali din Orhei au impărţit mărţişoare de 1 Martie

|versiune pentru tipar||
PL / 2 martie 2011
Partidul Liberal

Cu ocazia sosirii primăverii, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal din Orhei au ieşit în centrul oraşului pentru ai felicita pe orheieni dăruindu-le câte un marţişor.

Tinerii liberali au intrat şi incinta Colegiului de Medicină şi Colegiul Pedagogic, şi au prins la rever simbolul primăverii angajaţilor din cadrul acestor două instituţii.

Trecătorii au rămas plăcut surprinşi de iniţiativa tinerilor de ai felicita cu ocazia venirii primăverii şi au fost receptivi la mesajul transmis de către echipa Partidului Liberal — În prag de primăvară, Mărţişorul să Vă umple casa de bucurie şi speranţă. Prindeţi-l la rever şi zâmbiţi către soare, aşa ca totul să înflorească în jur!

Sergiu Miron, Preşedintele Organizaţiei teritoriale a Partidului Liberal din Orhei a precizat că întodeauna este alături de tinerii liberali care vin mereu cu iniţiative de acest gen, şi au susţinerea colegilor întru realizarea acestora.

Prin aceste acţiuni, Organizaţia de Tineret a PL reiterează importanţa păstrării, afirmării şi dezvoltării identităţii noastre naţionale şi culturale, obiectiv pe care îl promovăm consecvent în fiecare an.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Felicitări de Mărţişor! OTPL Cahul a participat la Târgul Organizaţiilor de Tineret ale Partidelor Politice