Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

OTPL Cahul a participat la Târgul Organizaţiilor de Tineret ale Partidelor Politice

|versiune pentru tipar||
PL / 3 martie 2011
Partidul Liberal

La 3 martie 2011, la Universitatea de Stat “Bogdan Petriceicu Hajdeu” din or. Cahul s-a organizat un târg al Organizaţiilor de Tineret ale Partidelor Politice, la iniţiativa Institutului Naţional Democrat pentru Relatii Internaţionale din Statele Unite. La eveniment a participat Organizaţia Teritorială de Tineret din r. Cahul, care a prezentat studenţilor cu ce se ocupă Tineretul Liberal, care sunt valorile şi obiectivele organizaţiei.

Igor Perju, preşedinte al Organizaţiei Teritoriale de Tineret Cahul a menţionat în mesajul de prezentare că organizaţia pe care o conduce a fost constituită în anul 2008, reuşind în această perioadă să se afirme ca o forţă importantă în rândul tinerilor. “Invităm studenţii să se implice în viaţa politică din Cahul şi din întreaga republică pentru a duce până la capăt schimbarea lansată de PL”.

Târgul Organizaţiilor de Tineret a Partidelor Politice este la a V-a ediţie, OTPL participând de fiecare dată. La târgul de la Cahul au mai participat organizaţiile de tineret ale PLDM, PD, PNL, PPCD şi PSD.

Sursa: www.pl.md

Tinerii liberali din Orhei au impărţit mărţişoare de 1 Martie Un 8 Martie fericit!