Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Clubul Studenţilor Liberali a organizat o cafenea politică cu preşedintele Mihai Ghimpu

|versiune pentru tipar||
PL / 1 aprilie 2011
Partidul Liberal

Clubul Studenţilor Liberali a lansat la 31 martie 2011 “Cafeneaua politică CSL”, ce reprezintă un proiect de informare politică a membrilor şi simpatizanţilor Clubului Studenţilor Liberali. Prima sesiune a Cafenelei politice CSL a fost organizată la Cafe Gazetto din mun. Chişinău, iar invitatul a fost preşedintele PL, Mihai Ghimpu. La Cafenea au participat 42 de studenţi de la 14 instituţii de învăţământ superior din mun. Chişinău.

Discuţiile au avut un caracter informal, participanţii fiind liberi să adreseze întrebări. Studenţii liberali l-au întrebat pe preşedintele Mihai Ghimpu despre bugetul de stat, partajarea portofoliilor ministeriale, problema transnistriană, politica fiscală, dezvoltarea economiei etc. Mihai Ghimpu a rămas impresionat de calitatea întrebărilor şi propunerilor venite de la studenţi, încurajându-i să înainteze propunerile deputaţilor, miniştrilor ş.a. “Nu trăiţi cu complexul provocat de comunişti că nu suntem capabili de nimic. Dvs aveţi cunoştinţele necesare pentru a face propuneri bune, care pot contribui la îmbunătăţirea actului guvernării”.

Clubul Studenţilor Liberali intenţionează să desfăşoare următoarea sesiune a Cafenelei politice cu Primarul General al mun. Chişinău, Dorin Chirtoacă.

Departamentul comunicare al Tineretului Liberal
Sursa: www.pl.md

Treisprezece femei de la OFPL au participat la scoala de accedere la nivelul decisional Depuneri de flori, la doi ani de la evenimentele din 7 aprilie 2009