Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Vadim Vacarciuc este candidatul PL pentru primăria oraşului Bălţi

|versiune pentru tipar||
PL / 11 aprilie 2011
Partidul Liberal

Vadim Vacarciuc a fost desemnat candidatul Partidului Liberal la alegerile locale din 5 iunie pentru primăria oraşului Bălţi. Decizia a fost luată pe 10 aprilie, în cadrul consiliului organizaţiei teritoriale PL din Bălţi, cu unanimitate de voturi.

“Este o candidatură potrivită pentru fotoliul primarului de Bălţi. Având în vedere situaţia politică destul de complicată, Partidul Liberal are nevoie de un candidat puternic, un lider de opinie, care are calităţile necesare pentru a deveni primar”, a declarat Tatiana Potâng, preşedintele organizaţiei teritoriale PL Bălţi.

În prezent, Vadim Vacarciuc ocupă funcţia de vicepreşedinte a organizaţiei teritoriale PL din Bălţi, este un sportiv de performanţă, are în palmaresul său titlul de campion mondial şi vicecampion european la haltere, din decembrie 2008 fiind vicepreşedintele Federeaţiei moldoveneşti de haltere.

“Ne aşteaptă o campanie grea. Eu îndemn toţi contracandidaţii mei să dea dovadă de maturitate politică, să nu recurgă la tehnici murdare de manipulare. Oraşul Bălţi merită un primar tânăr şi capabil, e vremea ca schimbările politice să ajungă şi în capitala de nord. Cetăţenii vor alege un primar care va reprezenta interesele lor şi va activa reieşind din necesităţile oamenilor de rând”, a declarat Vadim Vacarciuc, candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar de Bălţi.

Serviciul de presă al PL

100 de tineri liberali urmează exemplul lui Dorin Chirtoacă Rolul femeilor în desfăşurarea unei campanii electorale de success