Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

100 de tineri liberali urmează exemplul lui Dorin Chirtoacă

|versiune pentru tipar||
PL / 11 aprilie 2011
Partidul Liberal

În premieră pentru politica din Republica Moldova, Partidul Liberal va înainta la alegerile locale din 5 iunie, 100 de tineri ce vor candida pentru funcţia de primar. “Tinerii candidaţi liberali” este un proiect lansat de organizaţia de tineret a PL în parteneriat cu fundaţia Friedrich Naumann (Germania). Proiectul are drept scop instruirea şi promovarea a 100 de candidaţi tineri la funcţia de primar, valorificarea potenţialului şi a ideilor inovatoare care vor fi implementate în viaţa social-politică din Republica Moldova.

“În 2007, Dorin Chirtoacă a spart gheaţa, a demonstrat că tinerii au şanse în politică şi vă garantez că la aceste alegeri el va învinge din nou. Comuniştii au dus ţara de râpă, sunt regiuni care se află într-o stare dezastruoasă, a venit timpul schimbărilor, a venit timpul unor politicieni cu o mentalitate nouă, cu aptitudini manageriale. Să pledaţi pentru o campanie corectă, transparentă şi să nu uitaţi de valorile Partidului Liberal: libertatea, dreptatea, adevărul şi demnitatea”, a declarat Mihai Ghimpu, preşedintele Partidului Liberal, prezent la eveniment.

În perioada 8–10 aprilie, a fost organizat un seminar de instruire a tinerilor liberali, care vor candida pentru primăriile din republică. Acest proiect este parte integrantă din obiectivele prioritare ale Partidului Liberal, de susţinere şi promovare a tinerei generaţii în viaţa social-politică.

“Inovaţiile în procesul decizional vor fi un impuls pentru dezvoltarea şi reformarea administraţiei publice locale, soluţionarea problemelor stringente pe care le întâmpină localităţile din ţară, asigurarea libertăţii şi dreptul la un trai decent — pentru aceasta optăm noi, tinerii liberali”, a declarat Ion Cabac, unul din participanţii la seminar.

Serviciul de presă al PL

Incendiu electoral la Străşeni Vadim Vacarciuc este candidatul PL pentru primăria oraşului Bălţi