Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Organizaţia de Femei a PL din Edineţ şi-a întărit rândurile

|versiune pentru tipar||
PL / 13 aprilie 2011
Partidul Liberal

Organizaţia de Femei a PL din Edineţ şi-a ales, duminică, 10 aprilie 2011, organele de conducere, în cadrul unei şedinţe la care au participat peste 100 de doamne din diferite localităţi a raionului.

În deschiderea conferinţei, preşedintele OFPL, vicepreşedintele partidului Corina Fusu, a ţinut un discurs de salut, remarcând rolul important pe care îl are această structură în viaţa partidului.

“Femeile pot reuşi, iar conducerea Partidului Liberal trebuie să le încurajeze să participe activ şi să le promoveze în funcţii importante atât la nivelul partidului, cât şi la funcţii de conducere în Parlament, Guvern şi administraţie locală de toate nivelele.”, a declarat Corina Fusu.

În cadrul acestei adunări au fost realese organele de conducere. Astfel, lider al organizaţiei a fost aleasă Diana Scutaru, medic, în funcţia de vicepreşedinte a fost aleasă Liliana Tipa, medic, iar secretar, Marchici Svetlana, profesoară.

“Este o onoare pentru mine că am fost aleasă în această funcţie. Am să reprezint cu demnitate femeile din raionul Edineţ. Optez pentru implicarea activă a femeilor liberale în procesul de guvernare în Republica Moldova. Vom munci cot la cot în campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie, ca Partidul Liberal să acumuleze un procent maxim, aici la Edineţ”, a declarat Diana Scutaru, preşedintele OFPL Edineţ.

Organizaţia de Femei a Partidului Liberal preconizează să-şi consolideze prezenţa în republică, atrăgând în partid femeile de orice etnie, statut socio-economic şi domeniu de activitate. Obiectivele OFPL sunt: promovarea conceptului egalităţii de gen, a oportunităţilor egale şi tratamentului egal; promovarea femeilor din PL în funcţii decizionale, atât în cadrul partidului, cât şi în administraţia centrală şi locală; fortificarea competenţelor şi cunoştinţelor femeilor din PL.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Soluţiile PL privind schimbarea regimului vamal al mijloacelor de transport şi înregistrarea acestora Dorin Chirtoacă va candida pentru un al doilea mandat de primar al capitalei!