Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Dorin Chirtoacă va candida pentru un al doilea mandat de primar al capitalei!

|versiune pentru tipar||
PL / 17 aprilie 2011 | 
Partidul Liberal

Dorin Chirtoacă va fi candidatul Partidului Liberal pentru funcţia de primar al Chişinăului, în cadrul alegerilor locale din 5 iunie 2011.

Această decizie a fost adoptată astăzi, 17 aprilie, în cadrul şedinţei Consiliului Republican al Partidului Liberal, după ce, vineri, membrii filialei muncipale a PL au înaintat, cu unanimitate de voturi, candidatura lui Dorin Chirtoacă.

“Vreau şi trebuie să candidez pentru un al doilea mandat, am obligaţia morală faţă de locuitorii capitalei, trebuie să finalizez toate reformele pe care le-am început în 2007. Îmi pasă de Chişinău şi vreau ca acest oraş să îşi continuie parcursul său democratic. Este o onoare pentru mine că sunt primar de Chişinău şi voi lupta cu sârguinţă pentru un al doilea mandat. Sunt sigur, democraţia va invinge la aceste alegeri”, a declarat Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de primar al oraşului Chişinău.

La eveniment au fost prezente 250 de persoane, atât membri ai Consiliului Republican al Partidului Liberal, cât şi o bună parte din candidaţii pentru funcţia de primar din diferite raioane ale republicii, care sau arătat ferm convinşi că Dorin Chirtoacă este persoana potrivită pentru funcţia de primar general de Chişinău.

Decizia finală referitoare la lista candidaţilor pentru posturile de primari şi consilieri pentru oraşele şi satele din republică urmează să fie dezbătută şi aprobată în cadrul şedinţei biroului politic al Partidului Liberal.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Organizaţia de Femei a PL din Edineţ şi-a întărit rândurile Fortificarea segmentului liberal pe arena politică din Europa