Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Familia Buzdugan, alături de echipa PL

|versiune pentru tipar||
PL / 17 mai 2011
Partidul Liberal

Partidul Liberal a împărţit jucării şi dulciuri pentru tripleţii familiei Buzdugan, care au venit la lansarea lui Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău.

Mihai Ghimpu, Preşedintele PL, a anunţat familia Buzdugan că va continua să transfere din salariul său de deputat lunar, timp de 4 ani, câte 2 000 lei pentru creşterea tripleţilor. Din 2009, tripleţii Buzdugan au primit lunar din salariul său de Preşedinte al Parlamentului câte 2 000 lei. “Vreau ca aceşti copii minunaţi să ducă o viaţă liniştită în sânul familiei, să simtă bucuriile copilăriei, iar părinţii lor să uite de grijile pe care le întâlnesc în fiecare zi”, şi-a motivat gestul Mihai Ghimpu.

Claudia Buzdugan i-a mulţumit lui Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu pentru implicarea şi sprijinul acordat în soluţionarea problemei lor locative şi a situaţiei financiare, astfel încât tripleţii Buzdugan — Celine, Bianca şi Luca au acum condiţii decente de trai şi educaţie.

La sfârşitul anului 2009, Primăria municipiului Chişinău a oferit un apartament cu 2 camere familiei Buzdugan. Tatăl nu se poate angaja în câmpul muncii, deoarece ajută la îngrijirea copiilor, mama nefiind în stare să se descurce de una singură — ea a suferit în urma exploziei produse în Centrul Comercial “Jumbo”, în 2008. Până atunci familia Buzdugan nu a avut un loc de trai propriu, ei au locuit într-o cameră de cămin, închiriată de Primărie.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Dorin Chirtoacă a felicitat asistenţii medicali cu ocazia Zilei profesionale Mihai Ghimpu a participat la mitingul de comemorare a eroilor căzuţi în luptele de la Coşniţa