Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu, printre absolvenţii Liceului “Principesa Natalia Dadiani”

|versiune pentru tipar||
PL / 31 mai 2011
Partidul Liberal

Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a participat la careul solemn cu ocazia sărbătorii “Ultimul sunet” la Liceul Teoretic “Principesa Natalia Dadiani” din capitală.

Mihai Ghimpu a felicitat elevii, profesorii şi părinţii cu ocazia încheierii anului de studii 2010–2011, dorindu-le elevilor o vacanţă frumoasă, iar absolvenţilor — succes la examene, tradiţionala urare de drum bun în viaţă şi multe realizări în drumul lor de mai departe.

“Vă doresc ca acest nou început care se deschide în faţa voastră să vă ofere o perspectivă clară mai departe. Astăzi, este ziua când profesorii şi părinţii vă binecuvântează pe acest drum şi vă urează mult noroc în viaţă. Să vă continuaţi cu succes studiile la universitate, să deprindeţi meseriile care vă sunt dragi, pentru ca împreună să construim viitorul nostru european” , a spus Mihai Ghimpu în mesajul adresat celor prezenţi la careu.

Mihai Ghimpu şi-a amintit cu drag de anii de şcoală, de profesorii şi colegii săi. “Îmi amintesc cu drag că am fost şi eu cândva ca voi, chiar dacă a trecut ceva timp de atunci. Anii mei de şcoală nu se compară cu ai voştri: voi sunteţi fericiţi că învăţaţi istoria neamului nostru, pe când noi nu puteam încerca asemenea emoţii. Atât timp cât drapelul este sus, poporul este viu”, a menţionat Mihai Ghimpu.

La Liceul Teoretic “Principesa Natalia Dadiani” îşi fac studiile 1 200 de elevi, dintre care 242 sunt absolvenţi. Copleşiţi de emoţii, absolvenţii, alături de părinţi şi profesori, şi-a luat rămas bun de la anii de liceu.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Dorin Chirtoacă la sărbătoarea “Ultimul sunet” Monument în memoria victimelor ocupaţiei sovietice, inaugurat în s. Gradişte, raionul Cimişlia