Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu: Pentru o zi m-am simţit şi eu copil

|versiune pentru tipar||
PL / 1 iunie 2011
Partidul Liberal

Preşedintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu a sărbătorit ziua 1 iunie alături de copiii adunaţi în Parcul Dendrariu, amplasat în sectorul Buiucani.

Micuţii au rămas impresionaţi de prezenţa lui Mihai Ghimpu, pe care l-au văzut până acum doar la televizor. După ce a cumpărat înghetaţă picilor care s-au strâns în jurul său, liderul PL i-a chemat pe cei mici să se plimbe cu trenuţul.

“Mă bucur nespus de mult că în această zi am reuşit să aducem zâmbetul pe feţele acestor copii, savuraţi din plin anii copilăriei, sunt cei mai frumoşi din viaţă” a declarat Mihai Ghimpu.

Liderul PL nu a stat mult pe gânduri şi la îndemnul copilaşilor, s-a plimbat şi el prin parc cu trenuţul. “Pentru o zi m-am simţit şi eu copil, mulţumesc acestor micuţi care au atâta energie în ei, pot să spun că sunt ca şi nou”.

La final Mihai Ghimpu s-a fotografiat cu copii şi părinţii lor care au ţinut morţiş să se pozeze cu “nenea de la televizor” şi care a promis să vină şi la anul pentru a continua distracţia şi pentru a mai adăuga o locomotivă la trenuţul care s-a dovedit a fi neîncăpător.

Echipa Partidului Liberal a organizat de 1 iunie pentru copii din capitală un program distractiv de cântece şi dansuri, concursuri, poezii şi animaţii iar tinerii liberali au împărţit îngheţată.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu i-a dăruit un laptop lui Victoraş Lupaşcu de Ziua Copilului Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită cu fast la Hânceşti