Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Un televizor şi un DVD-karaoke pentru copiii de la grădiniţa din s. Isacova, raionul Orhei

|versiune pentru tipar||
PL / 30 noiembrie 2011
Partidul Liberal

Ministrul Apărării Vitalie Marinuţa a efectuat, săptămâna trecută, o vizită de lucru în raionul Orhei. În cadrul acesteia Vitalie Marinuţa a avut o serie de întâlniri cu factorii de decizie din raion, cu reprezentanţii serviciilor deconcentrate din Orhei. Principalele subiecte discutate în cadrul acestor întâlniri s-au referit la diverse aspecte legate de problemele cu care se confruntă locuitorii raionului, precum şi eficienţa implimentării reformelor în vederea sporirii nivelului de trai al cetăţenilor.

Totodată, Vitalie Marinuţa a mai vizitat Comisariatul militar din Orhei şi Centrul de pregătire a specialiştilor pentru armata naţională în vederea documentării din prima sursă.

În cadrul acestei vizite de lucru, la solicitarea Filialei Teritoriale Orhei a PL, Vitalie Marinuţa a participat la o acţiune de caritate pentru grădiniţa de copii din s. Isacova. Copiii au primit în dar din partea reprezentanţilor PL un televizor şi un DVD-karaoke. Micuţii de la grădiniţă au mulţumit pentru acest gest în stilul lor, oferind oaspeţilor un program artistic, cu poezii, cântece şi dansuri.

Iniţiativa acestei acţiuni de binefacere aparţine Preşedintelui Filialei primare din s. Isacova, Nicolae Morozan şi Comitetului executiv PL Orhei.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă au solicitat sprijin la Congresul anual ELDR pentru integrarea europeană a Republicii Moldova Programul de acţiuni organizate de Tineretul Liberal pentru a consemna Marea Unire de la 1 decembrie 1918