Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Ziua Marii Uniri, sărbătorită de membrii PL la Orhei şi Străşeni

|versiune pentru tipar||
PL / 5 decembrie 2011
Partidul Liberal

Ziua Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, considerată a fi şi ziua naţională a tuturor românilor, a fost sărbătorită de membrii şi simpatizanţii PL în mai multe localităţi de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

La Străşeni, în dimineaţa zilei de 1 decembrie, când se împlineau 93 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, câteva zeci de membri ai Partidului Liberal, filiala teritorială din Străşeni au depus flori la bustul domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt din parcul oraşului Străşeni. Primari, consilieri raionali şi săteşti, simpatizanţi PL au participat la depunerile de flori pentru a consemna importanţa evenimentului istoric de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918.

Şi la Orhei membrii PL au sărbătorit în ziua de 1 decembrie, consemnând 93 de ani de la Marea Unire. Filiala Orhei a Partidului Liberal, cu sprijinul unui sobor de preoţi de la Mitropolia Basarabiei şi a unui grup de oameni de bună credinţă, au cinstit memoria eroilor care au realizat Marea Unire. În faţa monumentului domnitorului Vasile Lupu din centrul oraşului Orhei membrii PL i-au pomenit pe înaintaşi şi au exprimat recunoştinţă celor care şi-au jertfit viaţa pentru dezrobirea neamului românesc. La eveniment au participat şi oaspeţi de la Iaşi.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Consiliul Republican al PL, întrunit în şedinţă Vitalie Marinuţa la o cafenea politică cu studenţii liberali