Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Ajutor pentru familiile social vulnerabile din partea echipei PL din Orhei

|versiune pentru tipar||
PL / 13 decembrie 2011
Partidul Liberal

Săptămânal, deputatul Valeriu Saharneanu efectuează vizite de lucru în raionul Orhei pentru a discuta cu cetăţenii despre problemele cu care se confruntă şi soluţiile care se impun în vederea depăşirii acestora.

Împreună cu conducerea Filialei Teritoriale Orhei a Partidului Liberal şi cu aleşii locali din raionul Orhei au fost organizate o serie de întâlniri la care au participat cetăţenii din satele Chiperceni, Pohrebeni, Şercani, Tabăra, Vatici, Selişte, Lucaşeuca.

Deputatul Valeriu Saharneanu, împreună cu echipa PL, au vizitat familiile social vulnerabile, invalizii, pensionarii — categorii sociale care au nevoie de o atenţie deosebită, angajându-se să le oferă sprijinul necesar pentru ca aceştia să poată duce o viaţă decentă. În acest context, mai multe familii din localităţile respective au beneficiat din partea echipei PL de asistenţă socială şi de un ajutor sub formă de produse alimentare şi produse de primă necesitate. Această acţiune va continua şi în alte localităţi din raionul Orhei, în special că se apropie sărbătorile de iarnă, iar această bucurie trebuie să fie resimiţită în fiecare familie.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Tinerii liberali din Ungheni şi-au desemnat conducerea în cadrul Conferinţei Tineretului Liberal Filiala Ungheni Conferinţa Tineretului Liberal din raionul Ialoveni