Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii liberali din Ungheni şi-au desemnat conducerea în cadrul Conferinţei Tineretului Liberal Filiala Ungheni

|versiune pentru tipar||
PL / 12 decembrie 2011
Partidul Liberal

La Ungheni a avut loc Conferinţa Tineretului Liberal Filiala Ungheni, în cadrul căreia tinerii liberali din Ungheni şi-au desemnat conducerea. Preşedintele TL Ungheni a fost ales Vasile Arhiri, Prim-vicepreşedinte — Artur Botnaru, Vicepreşedinţi — Denis Baican, Denis Mutu, Vlad Arhire, Ana Margarint.

La conferinţă au participat Preşedintele Tineretului Liberal, Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu şi Vicepreşedintele TL Ion Boldurescu. Conferinţa a reunit circa 136 tineri liberali, care au discutat despre succesele înregistrate în ultima perioadă, precum şi proiectele care urmează a fi desfăşurate în raionul Ungheni. Denis Baican, fostul Preşedinte al TL, a prezentat un raport de activitate a Filialei din Ungheni pe ultimii 2 ani. În cadrul dezbaterilor iniţiate tinerii liberali au făcut o evaluare a activităţilor Organizaţiei teritoriale şi, totodată, au venit cu o serie de iniţiative pentru următorii ani.

Preşedintele Filialei Ungheni a PL, Anatol Arhire a menţionat că tinerii au ocazia să se manifeste în diverse domenii, iar această oportunitate este oferită tinerilor de politica onestă promovată de Partidul Liberal. Totodată, Anatol Arhire a chemat la consolidarea forţelor liberale din raionul Ungheni.

În acelaşi context, Preşedintele Tineretului Liberal Ion Cebanu a precizat că tinerii au avantajul să aspire la mai mult şi să depună eforturi pentru ca visele lor să devină realitate, amintind, în acest sens, despre adevărul politic promovat de-a lungul timpului de PL.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Condoleanţe: S-a stins din viaţă Leonida Lari Ajutor pentru familiile social vulnerabile din partea echipei PL din Orhei