Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

A fost desemnată conducerea Tineretului Liberal din sectorul Centru al capitalei

|versiune pentru tipar||
PL / 16 decembrie 2011
Partidul Liberal

Tinerii liberali din sectorul Centru al municipiului Chişinău s-au întrunit duminică, 11 decembrie 2011, în cadrul unei conferinţe pentru a-şi alege conducerea. Conferinţa a avut loc în incinta Manejului de atletică uşoară, la eveniment participând circa 40 de tineri liberali.

Prezentă la conferinţă, Mariana Lungu, preşedintele PL Centru a capitalei şi consilier municipal, a reiterat importanţa implicării tinerilor în politică, aceasta fiind şi una dintre priorităţile Partidului Liberal. Totodată, în mesajul adresat participanţilor la conferinţă Mariana Lungu a evocat aportul adus de către tineri în consolidarea PL şi în dezvoltarea Republicii Moldova.

Leonid Vântu, vicepreşedinte PL sectorul Centru, a apreciat activitatea tinerilor liberali în campaniile electorale, menţionând faptul că majoritatea dintre ei sunt pregătiţi pentru a se încadra în viaţa politică.

La conferinţă a participat şi Preşedintele Tineretului Liberal Ion Cebanu, Ministrul Tineretului şi Sportului.

Maxim Guţu a fost ales cu unanimitate de voturi Preşedintele Tineretului Liberal sectorul Centru. Totodată, în calitate de vicepreşedinţi tinerii liberali i-au desemnat pe Alina Ştirbu, Elena Podoleanu, Aurelia Zloi şi Vianor Pleşca. În cadrul conferinţei a fost desemnată şi componenţa Biroului Permanent TL Centru şi adoptată organigrama.

Mai multe poze de la conferinţă puteţi accesa pe pagina de pe facebook a Tineretului Liberal Centru

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu solicită ca salariile părinţilor care educă mai mult de 4 copii să nu fie impozitate Crearea Asociaţiei Primarilor şi Consilierilor Liberali