Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Tinerii liberali au marcat Ziua Marii Uniri — 1 decembrie 2012

|versiune pentru tipar||
PL / 3 decembrie 2012 | 
Partidul Liberal

Tineretul Liberal a marcat Ziua Marii Uniri la 1 decembrie 2012 prin intermediul mai multor acţiuni. În dimineaţa zilei, tinerii liberali au discutat subiectul în cadrul conferinţei ştiinţifice cu tema “Viziunea tinerilor din Republica Moldova privind evenimentul de la 1 decembrie 1918 — Marea Unire” la Biblioteca Publică de Drept din mun. Chişinău. Conferinţa a fost moderată de profesorul de istorie, vicepreşedinte al Tineretului Liberal, Andrei Păvăloi.

După amiaza zilei, tinerii liberali au distribuit în preajma monumentului lui Ştefan cel Mare şi Sfânt peste 1000 de panglici tricolore locuitorilor mun. Chişinău în semn de felicitare. Preşedintele Clubului Studenţilor Liberali, Ion Bargan consideră că ziua de 1 decembrie este o zi importantă în calendarul oricărui român, iar panglica tricoloră reprezintă un elemant important în promovarea valorilor şi identităţii româneşti.

În seara zilei de 1 decembrie, tinerii liberali au organizat un flash-mob. După inaugurarea pomului de Crăciun, s-a dansat Hora Unirii, la care au participat circa 150 de persoane.

Sursa: www.pl.md

Monument în memoria victimelor represiunilor regimului comunist inaugurat la Bravicea, Călăraşi Ora bilanţurilor: Conferinţa Organizaţiei Teritoriale PL din raionul Anenii Noi