Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

A fost creată Comisia parlamentară de anchetă pentru examinarea activităţii Agenţiei Medicamentului, condusă de deputatul PL Gheorghe Brega

|versiune pentru tipar||
PL / 5 aprilie 2012
Partidul Liberal

La iniţiativa unui grup de deputaţi liberali Parlamentul a adoptat Hotărârea de constituire a unei Comisii parlamentare de anchetă pentru examinarea activităţii Agenţiei Medicamentului. Preşedintele acestei comisii a fost desemnat deputatul liberal Gheorghe Brega.

Potrivit hotărârii adoptate astăzi de Parlament, comisia de anchetă va prezenta Parlamentului, în decurs de 3 luni, un proiect de hotărâre privind activitatea Agenţiei Medicamentului.

Comisia parlamentară de anchetă a fost creată ca urmare a faptului că în rezultatul audierilor din plenul Parlamentului din 27 octombrie 2011 a Agenţiei Medicamentului şi a Ministerului Sănătăţii, majoritatea deputaţilor nu au primit informaţii clare la subiectele abordate.

Deputatul liberal Gheorghe Brega a solicitat şi la şedinţa Parlamentului din 27 octombrie 2011 crearea unei comisii de anchetă care să investigheze activitatea Agenţiei Medicamentului, după ce directorul acestei instituţii, invitată în plenul Parlamentului nu a putut răspunde la mai multe întrebări adresate de deputaţi. În timpul acelei şedinţe deputatul liberal menţiona că are dubii privind activitatea unei importante companii farmaceutice care importă medicamente în Republica Moldova.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Deputatul PL Valeriu Munteanu: Monumentul lui Lenin de la Anenii Noi va fi demontat săptămâna viitoare Declaraţia Fracţiunii Partidului Liberal cu privire la evenimentele din aprilie 2009