Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La mulţi ani, stimată doamnă Corina Fusu!

|versiune pentru tipar||
PL / 4 septembrie 2012
Partidul Liberal

Vicepreşedinta PL Corina Fusu, Preşedinta Organizaţiei de Femei a PL şi deputată în Parlamentul Republicii Moldova, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.

Cu această ocazie, colegii din Partidul Liberal îi adresează cele mai frumoase felicitări, urări de bine şi mult succes în activitatea pe care o desfăşoară. Vă dorim sănătate şi noroc, perseverenţă şi curaj în promovarea adevărului şi a dreptăţii, putere de muncă şi succes pentru a reuşi să transformaţi speranţele cetăţenilor, care au încredere în dvs., în fapte bune.

Să ne trăiţi mulţi ani fericiţi şi împliniţi, bogaţi în realizări, alături de familie, prieteni, colegi. Fie ca visele dvs. să devină realitate, speranţele să se transforme în împliniri, iar gândurile bune să vă însoţească mereu.

Ne bucurăm şi ne mândrim cu faptul că ne sunteţi colegă de partid, o colegă curajoasă, care ştie cum să ducă schimbarea până la capăt.

La mulţi ani fericiţi şi împliniţi, stimată doamnă Corina Fusu!

Colegii din Partidul Liberal

Biografie

Corina FUSU este născută la 4 septembrie 1959, în oraşul Chişinău.

Studii:
Activitate profesională:
Activitate social-politică:
Distincţii:

Limbi vorbite: româna, rusa, franceza, engleza.

Sursa: www.pl.md

La început de an şcolar Mihai Ghimpu a fost alături de elevii de la Liceul “Mihail Berezovschi” Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu se menţin constant în topul celor mai influenţi politicieni