Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu se menţin constant în topul celor mai influenţi politicieni

|versiune pentru tipar||
PL / 4 septembrie 2012 | 
Partidul Liberal

Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu se menţin în topul celor mai influenţi politicieni din Republica Moldova. Datele se conţin în clasamentul “Top 50 cei mai influenţi politicieni din Republica Moldova ai lunii august 2012”, elaborat de către Centrul de cercetări strategice şi consultanţă politică “Politicon”.

Dorin Chirtoacă, primarul general al municipiului Chişinău, prim-vicepreşedintele PL, a obţinut 217 puncte din partea experţilor, situându-se pe locul al 4-lea în top. Potrivit Directorului “Politicon” Anatol Ţăranu, această poziţie în top a lui Dorin Chirtoacă vorbeşte că primarul general al capitalei continuă să fie unul dintre cei mai promiţători politicieni de pe scena politică din Republica Moldova.

Pe poziţia a 6-a în topul celor mai influenţi politicieni din luna august s-a situat Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, ex-Preşedinte interimar şi Preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, cu un total de 191 puncte.

În top 50 cei mai influenţi politicieni ai lunii august se mai regăsesc deputaţii Valeriu Munteanu şi Ion Hadârcă, Preşedintele Fracţiunii Parlamentare PL, miniştrii Anatol Şalaru şi Vitalie Marinuţa.

Topul celor 50 cei mai influenţi politicieni ai lunii august a fost realizat în baza opiniilor a 35 de experţi politici, ziarişti, sociologi şi analişti, care le dau politicienilor note de la 0 la 10. Criteriile după care au fost apreciaţi politicienii sunt influenţa reală asupra deciziilor politice majore din ţară, popularitatea publică, vizibilitatea în sursele mass-media, precum şi perspectivele politice.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

La mulţi ani, stimată doamnă Corina Fusu! Deputaţii liberali Mihai Ghimpu şi Oleg Bodrug participă la Forumul Economic de la Krynica