Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Deputaţii liberali Mihai Ghimpu şi Oleg Bodrug participă la Forumul Economic de la Krynica

|versiune pentru tipar||
PL / 5 septembrie 2012
Partidul Liberal

Deputaţii liberali Mihai Ghimpu şi Oleg Bodrug participă la Forumul Economic de la Krynica, Republica Poloneză. Reuniunea se desfăşoară în perioada 4–6 septembrie 2012, având genericul “Viziuni noi pentru vremuri dificile. Europa şi întreaga lume în confruntare cu criza economică”.

În cadrul Forumului Economic de la Krynica deputatul Mihai Ghimpu va susţine un discurs referitor la implementarea agendei de reforme în Republica Moldova. Mihai Ghimpu, ex-Preşedinte al Parlamentului şi ex-Preşedinte interimar al Republicii Moldova, va fi principalul vorbitor în cadrul panelului de discuţii “Reformele din Republica Moldova — realizări şi perspective”.

Forumul Economic de la Krynica se află la a XXII-a ediţie. Reuniunea include 6 sesiuni plenare şi peste 100 de paneluri de discuţii în domeniile macroeconomiei, strategiilor de management, reformelor, politicii de vecinătate cu UE, securităţii internaţionale etc.

Forumul Economic de la Krynica este organizat anual, începând cu 1991 şi reprezintă una din cele mai mari şi mai importante reuniuni din Europa Centrală şi de Est. La ediţia din anul curent a Forumului sunt aşteptaţi să participe 2 500 de persoane — lideri ai vieţii politice, sociale şi economice din circa 60 de state şi peste 500 de jurnalişti.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu se menţin constant în topul celor mai influenţi politicieni Iniţiativa deputaţilor PL: “Limba noastră cea română” — denumirea oficială a sărbătorii naţionale