Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Studenţii liberali s-au întâlnit cu Victor Parlicov în cadrul proiectului “Cafeneaua politică”

|versiune pentru tipar||
PL / 25 octombrie 2012
Partidul Liberal

Clubul Studenţilor Liberali a organizat a 11-a ediţie a proiectului Cafeneaua politică cu directorul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică, Victor Parlicov.

Întâlnirea cu caracter informal a avut loc în seara zilei de 25 octombrie 2012 la un local din centrul Chişinăului.

Studenţii au adresat mai multe întrebări invitatului, fiind interesaţi în special de utilizarea surselor alternative de energie, reducerea dependenţei faţă de gazele ruseşti şi tariful la combustibil.

Victor Parlicov a oferit răspunsuri complexe la toate întrebările, făcând împreună cu studenţii calcule matematice pe hârtie, căutând informaţii actuale pe tabletă şi aducând exemple din activitatea sa de zi cu zi.

Clubul Studenţilor Liberali a lansat “Cafeneaua politică” la 31 martie 2011, ca un proiect de informare politică a membrilor şi simpatizanţilor. Ca invitaţi ai proiectului au fost preşedintele Mihai Ghimpu, primarul general al mun. Chişinău, Dorin Chirtoacă, ministrul transporturilor şi infrastructurii drumurilor Anatol Şalaru, deputata Corina Fusu ş.a

Doritorii de a participa la întâlnirile din cadrul proiectului, care se desfăşoară în fiecare săptămâna în zilele de joi, pot să ne contacteze la csl@pl.md sau la numărele de telefon (022) 22 83 26, 069–665–880.

Departamentul Comunicare al CSL
Sursa: www.pl.md

Clubul Studenţilor Liberali anunţă campania de recrutare a membrilor noi Reprezentanţii Clubului Liberal Franţa au prezentat liberalilor europeni aspecte ale fenomenului emigrării din Republica Moldova