Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Deputaţii PL au sădit copaci în Codrii Orheiului cu ocazia Zilei naţionale de înverzire a plaiului

|versiune pentru tipar||
PL / 29 octombrie 2012
Partidul Liberal

Deputaţii din Fracţiunea Parlamentară PL au participat sâmbătă, 27 octombrie 2012, la plantarea arborilor în Codrii Orheiului, în cadrul acţiunii “Un arbore pentru dăinuirea noastră”. Acţiunile de extindere a spaţiilor verzi au fost organizate de Ministerul Mediului şi Agenţia Moldsilva cu ocazia Zilei naţionale de înverzire a plaiului.

Deputaţii liberali, împreună cu reprezentanţii Ministerul Mediului şi ai Agenţiei Moldsilva, au sădit circa 3 000 de puieţi de tei, platin şi cireş pe terenurile ocolului silvic Selişte.

Solicitat de reprezentanţii mass-media, deputatul Mihai Ghimpu a precizat că este de datoria tuturor cetăţenilor să participe activ la activităţile organizate în cadrul Zilei naţionale de înverzire a plaiului. “Implicarea fiecărui cetăţean în această acţiune va duce la îmbunătăţirea mediului de trai. Cu toţii am învăţat de la părinţi şi bunei că, pentru a nu face umbră pământului degeaba, fiecare om trebuie să sădească un pom, să sape o fântână şi să construiască o casă”, a menţionat deputatul Mihai Ghimpu.

Din 2011, conform deciziei de modificare a Decretului Preşedintelui Republicii Moldova, semnat de Preşedintele interimar Mihai Ghimpu, activităţile din cadrul Zilei naţionale de înverzire a plaiului se desfăşoară în ultima sâmbătă a lunii octombrie.

Fracţiunea Parlamentară PL
Sursa: www.pl.md

Reprezentanţii Clubului Liberal Franţa au prezentat liberalilor europeni aspecte ale fenomenului emigrării din Republica Moldova Tineretul Liberal propune o serie de iniţiative în vederea susţinerii tinerilor din Republica Moldova