Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

La mulţi ani, stimate domnule Preşedinte Mihai Ghimpu!

|versiune pentru tipar||
PL / 19 noiembrie 2012
Partidul Liberal

Preşedintele PL Mihai Ghimpu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova împlineşte astăzi 61 de ani.

Cu această ocazie, colegii din Partidul Liberal Vă adresează cele mai sincere felicitări şi urări de bine, stimate domnule Preşedinte.

Cu onoare, demnitate şi curaj, aţi luptat, împreună cu fraţii Gheorghe şi Simion Ghimpu, pentru libertate, adevăr şi dreptate. Consecvenţa, responsabilitatea, voinţa de a schimba în bine lucrurile sunt calităţi pe care le demonstraţi constant, atât în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, cât şi fiind Preşedinte al PL. Curajul cu care v-aţi asumat riscurile şi responsabilităţile în perioada deloc îndepărtată în care aţi fost Preşedinte al Parlamentului şi Preşedinte interimar al Republicii Moldova, priceperea cu care aţi făcut faţă anumitor situţii v-au asigurat imaginea de Preşedinte care a reabilitat demnitatea cetăţenilor Republicii Moldova.

Ne bucurăm şi ne mândrim cu faptul că ne sunteţi coleg de partid, un model de demnitate şi omenie, fiind, în acelaşi timp, o figură politică emblematică a Republicii Moldova, un lider de succes.

Vă dorim sănătate, răbdare şi curaj, putere de muncă şi reuşită deplină în toate proiectele pe care le aveţi pentru cetăţenii Republicii Moldova, pentru a le reda speranţa într-o viaţă mai bună. Să aveţi parte şi de acum încolo de multă sănătate, fericire, prosperitate, noi succese în tot ceea ce vă propuneţi să realizaţi, perseverenţă şi tărie de caracter în promovarea adevărului şi dreptăţii.

Să ne trăiţi mulţi ani fericiţi şi împliniţi, bogaţi în realizări, alături de familie, prieteni, colegi.

La mulţi ani, stimate domnule Preşedinte Mihai Ghimpu!

Cu deosebit respect,
colegii din Partidul Liberal

Sursa: www.pl.md

Rezoluţia Conferinţei Internaţionale “Femeile în politică: obstacole şi provocări” Deputata Ana Guţu participă la sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a Francofoniei, Regionala Europa