Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu: Adevăratul motiv pentru care Anatol Petrencu a plecat din PL este frustrarea că nu ocupă funcţii de conducere în instituţiile de stat

|versiune pentru tipar||
PL / 24 decembrie 2012
Partidul Liberal

Conducerea Partidului Liberal a luat act de demisia lui Anatol Petrencu din funcţia de vicepreşedinte PL şi părăsirea formaţiunii politice.

Conducerea PL consideră că argumentele invocate de Anatol Petrencu despre marginalizarea sa în partid, pornind de la considerentele că n-a fost invitat şi n-a participat la Conferinţa Internaţională “Liberalii — motorul integrării europene”, sunt departe de a prezenta adevăratele motive care au stat la baza deciziei.

“Cred că adevăratul motiv pentru care Anatol Petrencu a plecat din PL este frustrarea că nu ocupă funcţii de conducere în instituţiile de stat. Partidul Liberal sprijină membrii săi în funcţie de posibilităţi: nu aducem pe nimeni cu forţa în partid şi nici nu-i ţinem cu forţa”, a precizat Mihai Ghimpu, Preşedintele PL.

Totodată, conducerea PL îşi exprimă regretul în legătură cu respectiva decizie a lui Anatol Petrencu şi nedumerirea că a evitat să discute acest subiect, înainte de a-l face public, cu conducerea PL în vederea identificării unor soluţii adecvate.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Vine Crăciunul! Sediul PL răsună de colinde Crăciun fericit! La mulţi ani!