Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Vine Crăciunul! Sediul PL răsună de colinde

|versiune pentru tipar||
PL / 22 decembrie 2012
Partidul Liberal

Şi astăzi sediul PL, îmbrăcat în haine de sărbătoare, a răsunat de colinde. În ajun de Crăciun, mai multe colective artistice au trecut pragul Partidului Liberal pentru a adresa urări de bine membrilor PL.

Cu un program artistic compus din colinde tradiţionale româneşti, muzică populară şi urături despre activitatea reprezentanţilor PL au venit membrii ansamblului folcloric “Doina Armatei”, fiind însoţiţi de ministrul Apărării Vitalie Marinuţa şi de un grup de militari. Solistele ansamblului Nătăliţa Proca şi Anişoara Dabija au prezentat un program artistic de zile mari.

Conducerea PL i-a primit cu mare drag şi pe colindătorii de la Societatea Orbilor din Moldova, care au pregătit un program emoţionant de sărbători, semănând lumină şi speranţa printre cei care i-au ascultat.

Şi membrii ansamblului folcloric condus de maestrul Timofei Tregubencu i-au colindat pe reprezentanţii PL. Tradiţionalele colinde româneşti, îmbinate cu romanţe vechi şi intrepretate cu mult suflet au trezit emoţii frumoase.

Tinerii talentaţi de la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău au transformat vechile tradiţii româneşti într-un spectacol de sărbători de nota zece. Frumos şi original intrepretate colindele, îmbinate cu piese instrumentale au transpus o atmosferă de basm.

Sănătate, noi succese şi mult noroc în activitatea de zi cu zi le doresc colindătorii reprezentanţilor Partidului Liberal, îndemnându-i să continue eforturile pentru ca cetăţenii Republicii Moldova să aibă un viitor european.

Toate cetele de colindători au fost răsplătite de Preşedintele PL Mihai Ghimpu conform tradiţiei cu dulciuri şi bani, ciocnind şi câte o cupă de şampanie. Mihai Ghimpu le-a mulţumit tuturor pentru că au decis să împartă lumina şi bucuria sărbătorilor de iarnă cu membrii PL şi pentru faptul că nu uită de tradiţiile strămoşeşti. “Vă doresc tuturor bucurii, sănătate şi noroc vouă şi familiilor dumneavostră, multe realizări în tot ceea ce faceţi. La mulţi ani şi Crăciun fericit tuturor!”, le-a urat Mihai Ghimpu colindătorilor.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Mihai Ghimpu, premiat de administraţia Liceului “Mihai Viteazul” Mihai Ghimpu: Adevăratul motiv pentru care Anatol Petrencu a plecat din PL este frustrarea că nu ocupă funcţii de conducere în instituţiile de stat