Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu, premiat de administraţia Liceului “Mihai Viteazul”

|versiune pentru tipar||
PL / 20 decembrie 2012
Partidul Liberal

Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele PL a participat astăzi la ceremonia festivă organizată cu prilejul aniversării a 20 de ani de la fondarea Liceului Teoretic “Mihai Viteazul” din capitală.

La eveniment au participat colectivul didactic al instituţiei de învăţământ, foşti şi actuali discipoli, deputaţi, reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale, oameni de cultură şi alţi invitaţi.

În mesajul de felicitare adresat profesorilor şi elevilor de la Liceul “Mihai Viteazul”, deputatul Mihai Ghimpu a apreciat înalt activitatea acestei instituţii de învăţământ, meritele deosebite ale cadrelor didactice în dezvoltarea învăţământului preuniversitar, contribuţia la educarea tinerei generaţii în spiritul ataşamentului faţă de valorile naţionale şi general umane. Fostul Preşedinte interimar a subliniat că anume pentru aceste merite în 2010 a semnat decretul prezidenţial prin care a decorat Liceul “Mihai Viteazul” cu cea mai înaltă distincţie în stat “Ordinul de Onoare”.

Mihai Ghimpu a adresat felicitări, urări de bine şi cuvinte de recunoştinţă profesorilor şi elevilor. “Aş vrea să mulţumesc profesorilor pentru energia, responsabilitatea, încrederea şi curajul pe care le investesc zi de zi în discipolii liceului, pentru ca aceştia să ajungă oameni cu carte. Totodată, aş vrea să mulţumesc părinţilor pentru eforturile lor astfel încât aceşti copii au astăzi posibilitatea să înveţe istorie adevărată, să cunoască adevărul. Elevilor aş vrea să le urez să păstreze şi să dezvolte moştenirea primită”, a menţionat Mihai Ghimpu în mesajul său de felicitare.

Preşedintele PL le-a dorit tuturor realizări frumoase, bucurii şi împliniri, prosperare şi discipoli inteligenţi.

Cu ocazia aniversării, deputatul Mihai Ghimpu a oferit daruri instituţiei de învăţământ: un portret sculptat în lemn cu imaginea lui Ştefan cel Mare şi un set de cărţi pentru biblioteca Liceului “Mihai Viteazul”.

Totodată, administraţia Liceului “Mihai Viteazul” i-a oferit o diplomă de onoare deputatului Mihai Ghimpu în semn de recunoştinţă pentru contribuţia adusă în susţinerea inovaţiilor şi aprecierea înaltă a performanţelor Liceului Teoretic “Mihai Viteazul”.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Primii colindători la sediul PL Vine Crăciunul! Sediul PL răsună de colinde