Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Primii colindători la sediul PL

|versiune pentru tipar||
PL / 20 decembrie 2012
Partidul Liberal

Atmosferă de sărbătoare la sediul central al Partidului Liberal. Elevii Liceului cu predare în limba română “Lucian Blaga” din Tiraspol au venit la Chişinău pentru a-l ura de sănătate pe Preşedintele Partidului Liberal, deputatul Mihai Ghimpu.

Sediul PL a răsunat de colindele tradiţionale româneşti, interpretate frumos de elevi, care, fiind îndrumaţi de directorul-adjunct al Liceului “Lucian Blaga” Raisa Pădurean, valorifică cu grijă frumoasele obiceiuri de iarnă moştenite de la strămoşi.

Prima ceată de colindători din acest an a fost primită cu bucurie de Preşedintele PL Mihai Ghimpu şi răsplătită conform tradiţiei strămoşeşti cu dulciuri şi bani. “Le mulţumesc tuturor celor care păstrează cu drag tradiţiile noastre româneşti şi împart bucuria sărbătorilor de iarnă cu membrii PL. Sănătate, noroc şi multe realizări vă doresc tuturor. Anul care vine să fie unul mai bun şi mai frumos pentru fiecare dintre noi. La mulţi ani şi sărbători fericite!”, a fost mesajul deputatului Mihai Ghimpu pentru elevii din Tiraspol.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Deputatul Oleg Bodrug participă la Baku la şedinţa Adunării parlamentare GUAM Mihai Ghimpu, premiat de administraţia Liceului “Mihai Viteazul”