Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPL

Liberalii din Orhei au împărţit cadouri copiilor de la grădiniţele din raion

|versiune pentru tipar||
PL / 3 ianuarie 2013
Partidul Liberal

Reprezentanţii Partidului Liberal, Filiala Teritorială din raionul Orhei, au vizitat, pe parcursul săptămânii trecute, grădiniţele din 11 localităţi din raionul Orhei.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiii au avut bucuria de a primi dulciuri din partea liberalilor din Orhei. “Filiala PL din raionul Orhei, în fiecare an, de sărbători, vine cu daruri pentru copiii de la grădiniţe. Ne bucurăm că am reuşit şi în acest an să aducem pe chipul lor bucurie şi câte un cadou de la Moş Crăciun”, a menţionat Sergiu Miron, Preşedintele Filialei PL din raionul Orhei.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de matineele pregătite de copii special pentru oaspeţi, de poeziile, colindele, urăturile şi dansurile lor.

Al treilea an consecutiv Filiala PL din raionul Orhei oferă cadouri copiilor de la grădiniţele din satele Morozeni, Breanova, Selişte, Lucaşeuca, Mana, Chiperceni, Voroteţ, Trebujeni, Pohrebeni, Sercani, Izvoare.

Departamentul Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md

Susţinere financiară pentru copiii bolnavi de leucemie, oferită de Preşedintele PL Mihai Ghimpu Renaşterea naţională: 25 de ani de la crearea renumitului Cenaclu “Alexei Mateevici”